Арештовано ще 434 російських залізничних вагонів

17.05.2022 14:06

Оперативники Департаменту стратегічних розслідувань та слідчі Головного слідчого управління Національної поліції спільно з АТ "Укрзалізниця" в межах кримінального провадження встановили належність 434 залізничних вагонів російським компаніям, їх фактичне місцеперебування та наклали на них арешт.

Зважаючи на повномасштабну агресивну війну, яку Російська Федерація розв’язала і веде проти України, відповідно до вимог чинного законодавства щодо примусового вилучення об’єктів права власності Російської Федерації та її резидентів, за клопотанням Офісу генерального прокурора на зазначені вагони було накладено арешт", - повідомляє департамент стратегічних розслідувань Національної поліції України у вівторок.

Вагони сукупною вартістю понад 300 млн грн уже передано в управління Агентства з розшуку та менеджменту активів (АРМА) з правом комерційного використання, володіння та розпорядження грошима. "Отримані кошти від комерційного використання вагонів будуть використані на потреби ЗСУ", - повідомили у Нацполіції.

Автор:
Олег Качур
Читайте також
Version for the visually impaired
Панель комфортного читання
Сайт підтримує адаптивний дизайн, для збільшення розміру елементів можна використовувати масштабування браузера (ctrl + '+')
Скинути стилі
Шрифт і колір фону
Розмір шрифту
Міжрядковий інтервал
Інтервал між літерами
Зображення