Наші боксери-одні із найсильніших!

Вихованці боксерського клубу Могилів- Подільської ДЮСШ приїхали з купою нагород з обласного чемпіонату юніорів та юніорок 2008-2009 р.н., який проходив у Вінниці в клубі «Нокаут». Це був основний етап з підготовки та формування збірної Вінниччини до Чемпіонату України, який заплановано на 11-17 березня.

Як повідомив на своїй сторінці у ФБ тренер клубу Олександр Чорнокнижний, за підсумками чотирьох змагальних днів, вихованці ДЮСШ боксерського клубу «Могилів-Подільський» здобули такі результати :

1 місце Ірина Овечкіна вагова категорія 52кг

2 місце Даніїл Пасічник 42 кг

2 місце Ростислав Городинський 57 кг. До слова, бої Городинського були доволі видовищні та технічні!

3 місце здобув Сергій Матвієць 57 кг

Серед наших боксерів була і боксерка Ірина Овечкіна, адже в цьому чемпіонаті виступали і представниці жіночої статі. Приємно , що саме представниця нашого боксерського клубу перша вийшла в ринг та стала чемпіонкою області.

У фінальному двобої Ірина не залишила жодних шансів своїй суперниці, вже в першому раунді її опонентка побувала в нокдауні від удару по печинці і в другому раунді бій закінчився достроково.

Ростислав Городинський , на жаль, поступився в рівному поєдинку різноголосним рішенням суддів. Цей поєдинок був проведений на високо технічному рівні та дуже близький щодо перемоги одного або іншого боксера. Перемогу отримав Ілл'я Костюк КМС призер Чемпіонату України. Це між ними була друга зустріч, в першому двобої була бойова нічия.

Ірина Овечкіна та Ростислав Городинський потрапили до збірної Вінницької області та будуть проходити підготовчий збір до Чемпіонату України , який в березні буде проходити також в Вінниці.

Вітаємо могилів- подільських спортсменів з чудовим виступом!

Автор:
Олена Нагорна
Читайте також
Version for the visually impaired
Панель комфортного читання
Сайт підтримує адаптивний дизайн, для збільшення розміру елементів можна використовувати масштабування браузера (ctrl + '+')
Скинути стилі
Шрифт і колір фону
Розмір шрифту
Міжрядковий інтервал
Інтервал між літерами
Зображення