Україна не вийшла на Євро-2024, зігравши внічию з Італією

21.11.2023 08:55

У команди Сергія Реброва буде ще один шанс у плей-оф відбору європейського турніру.

У рамках десятого туру кваліфікації чемпіонату Європи-2024 збірна України зустрічається з національною командою Італії.

З перших хвилин команди почали демонструвати відкритий футбол. Перший момент стався на сьомій хвилині, коли К'єза з лінії воротарського майданчика пробив вище воріт після подачі з кутового.

Підопічні Сергія Реброва намагалися відшукати слабину в суперника за рахунок швидких атак. Мудрик, Довбик і Циганков втікали від своїх суперників, але активних дивідендів здобути не вдалось.

Італійці в атаці діяли більш агресивно. Распадорі завдавав декілька дальніх ударів, після одного з яких у гру втрутився Трубін.

Потім власний момент мав Фраттезі, коли одержав розрізну передачу і вийшов сам на сам, але пробити Анатолія у нього не вийшло.

До кінця першого тайму рахунок так і не було відкрито, хоча і ті, й інші гравці діяли гостро.

Другий тайм тривав у подібному конкурентному стилі. Італійці почали діяти сміливіше - власний момент мав К'єза, проте з дальної дистанції пробив повз ворота. За кілька хвилин Україна спромоглася перемістити гру до воріт суперника.

Власний момент мав Михайло Мудрик, який з кута воротарського майданчика не зміг переграти Джанлуїджі Доннарумму. Потім швидкі атаки розганяли Циганков, Судаков, але вони уривалися без ударів.

У заключному відрізку градус напруження дещо поменшав - італійці почали затягувати з часом, а наші хлопці ніяк не могли втриматися біля воріт гостей.

У компенсований час Михайло Мудрик впав у штрафному майданчику після контакту з Кристанте, але арбітр фолу не побачив.

Збірна України так і не змогла забити італійцям, які разом з Англією прямо з групи потрапили в основну частину чемпіонату Європи-2024.

Автор:
Олена Нагорна
Читайте також
Version for the visually impaired
Панель комфортного читання
Сайт підтримує адаптивний дизайн, для збільшення розміру елементів можна використовувати масштабування браузера (ctrl + '+')
Скинути стилі
Шрифт і колір фону
Розмір шрифту
Міжрядковий інтервал
Інтервал між літерами
Зображення