В Україні створили нову бойову бригаду прикордонників

30.04.2024 14:40

Міністр внутрішніх справ Ігор Клименко підкреслив героїзм прикордонників і подякував їм за самовіддану службу.

В Україні створено третю бойову бригаду Державної прикордонної служби України Гарт. Про це у вівторок, 30 квітня, в День прикордонника України, повідомив міністр внутрішніх справ України Ігор Клименко.

"Прикордонники відважно проявили себе в боях у 2014-му році. І дотепер прикордонні загони та сформовані бойові бригади Гвардії Наступу Сталевий кордон і Помста продовжують бити ворога, демонструючи неабияку міць та витримку. Символічно саме сьогодні оголосити про створення третьої бойової бригади Держприкордонслужби - Гарт, бійці якої вже підсилюють Сили оборони на східних рубежах", - повідомив Клименко.

Міністр підкреслив героїзм прикордонників і подякував їм за самовіддану службу.

"Оборона острова Зміїний, Маріуполя, битва за Київ, звільнення від окупантів Півночі та Харківщини - лише частина героїчного супротиву, який триває і досі. Це непростий, але достойний шлях, який веде нас до мети - виходу на кордони 1991-го року. До безпечної та мирної України. Дякую за професіоналізм та витримку, чесність та бойову впертість. За віру в Україну та боротьбу за неї. Дякую за службу", - йдеться в повідомленні міністра.

Автор:
Олена Нагорна
Читайте також
Version for the visually impaired
Панель комфортного читання
Сайт підтримує адаптивний дизайн, для збільшення розміру елементів можна використовувати масштабування браузера (ctrl + '+')
Скинути стилі
Шрифт і колір фону
Розмір шрифту
Міжрядковий інтервал
Інтервал між літерами
Зображення